Foto: Epeak

Kraftig vekst for sykkelreise-arrangøren Epeak

Reisearrangøren Epeak tilbyr episke sykkelreiser hvor du får skreddersydde og uforglemmelige opplevelser servert på sølvfat, alt inkludert.

Skrevet av: Pål Nilsen, Redaktør
6. oktober 2023
Lesetid: 2 min

Ung reisearrangør med trang start

Starten på det som senere skulle vise seg å være en svært god ide kunne knapt vært verre. Reisearrangøren Epeak AS ble stiftet 18. februar 2020. Bare 8 dager senere ble det første smittetilfellet av korona påvist i Norge og landet ble kort tid senere lukket ned.

Økende interesse for skreddersydde sykkelreiser

Nå – knapt 3,5 år senere har Epeak allerede foråndsbestilte reiser for 2024 til en verdi av NOK 7.5 mill. Daglig leder i selskapet – Svein Grimstad Lierstuen – forklarer suksessen med et godt produkt og at kundene ønsker litt luksus i trygge rammer. – Vi tilbyr unike pakker tilpasset kundens ønsker og behov. Våre produkter er tilrettelagt for bedrifter med grupper på mellom 10 – 100 deltagere. Vi har egne Mat & Vin-turer og det vi kaller Episke Turer, spesielt tilegnet syklister – sier Svein. Epeak lager også opplegg basert på andre foretrukne aktiviteter som fotturer, padling eller triatlon i samarbeid med lokale aktører, kombinert med kulturelle og/ eller kulinariske innslag.

Alt inkludert og stor grad av trygghet

Hva skiller Epeak sine reiser fra andre? – Vi tilbyr stor grad av trygghet der alt er inkludert. Alt fra overnattinger på 3-5 stjernes hotell med 5 retters middag, til følgebil med service og bagasjetransport på alle etapper. På våre Episke turer frakter vi til og med kundens sykkel fra Norge til destinasjonen. Vi opplever at gjestene som ønsker dette produktet helst vil sykle på sin egen sykkel. I tillegg gir det trygghet å ha med norske reiseledere – forteller Svein

Episke turer går i hovedsak til Dolomittene, Pyreneene og Alpene med ikoniske fjell og ukjente perler på menyen. Mat & Vin-turene har mer fokus på kos og hygge og mange velger el-sykkel.  – Vi skreddersyr turer for klubber, bedrifter, idrettslag, foreninger, og vennegjenger etter kundens ønske og størrelsen på gruppen. Bedrifter ønsker veldig ofte å tilby sine ansatte fysisk aktivitet og opplevelser i forbindelse med kurs og seminarer. I 2021 hadde vi for eksempel en gruppe på 70 personer til Como i Italia, og samtlige deltagere syklet, fordelt på 3 ulike ferdighetsnivåer – fortsetter Svein Grimstad Lierstuen.

Økende interesse for å sykle på grus

Økende interesse for gravel-sykling gjenspeiles også i kundenes forespørsler. – Vi merker at flere vil sykle utenfor trafikkert vei – forteller Svein. Derfor tilbyr vi allerede produkter tilpasset kundegruppens ønsker og jobber aktivt med å utvikle nye produkter i denne kategorien.

Epeak opplever en veldig positiv utvikling og har høye ambisjoner for videre vekst, med en visjon om å bli Skandinavias ledende leverandør av sykkelreiser for mosjonister, aktive syklister og bedrifter. Les mer på www.epeak.no

Flere aktuelle artikler

  • Racing-gravel fra Bianchi

  • Sykkelproduksjon tilbake til Europa

  • Ny lov styrker forbrukervernet