Jobbe i sykkelbransjen?

Ledige stillinger

Ønsker du å jobbe i sykkelbransjen? Her finner du et utvalg av annonser som viser ledige stillinger.

Søker 2 deltidstillinger i sykkelbutikk i Trondheim

Unaas Cycling – Sykkelmekaniker og selger
Frist: Snarest   |   Ansettelsesform: Fast

Deltidsarbeidet vil bestå av mange varierte oppgaver for å få driften i butikken til å gå best mulig. Det vil bestå i montering av sykler, bistand med service og salg av sykler og utstyr i butikk. Du må være utadvendt og klar for å prate med kunder om sykler tilhørende temaer.

Butikksjef/selger for Unaas Cycling Kristiansand

Unaas Cycling – Butikksjef
Frist: Snarest   |   Ansettelsesform: Fast

Er du driftig, har sykkel og/eller ledererfaring og har ønsker å være med å videreutvikle vår nye butikk i Kristiansand?

Vi søker ny butikksjef til vår sykkelbutikk på Sørlandsparken som åpnet i februar tidligere i år. Butikken ligger på Sørlandssenteret rett utenfor Kristiansand. Det har vært en vellykket første sesong og nå skal vi gi gass for å oppnå enda bedre resultater i 2024 og årene fremover.

Elsykkel-mekaniker

E-Wheels Norge AS – Mekaniker
Frist: Snarest   |   Ansettelsesform: Fast

Til våre verksteder i Oslo (Alnabru) og Drammen (Hokksund) søker vi flere serviceinnstilte mekanikere som ønsker å være med på laget!

Din hovedoppgave blir å utføre service på elektriske sykler. Vi tror også selskapet vil nyte godt av din kompetanse ved spørsmål knyttet til service og reparasjon.

Leder til Østfolds råeste frilufts-destinasjon

Kajakk & Fritid AS – Butikksjef
Frist: Snarest   |   Ansettelsesform: Fast

Er du den som skal ta suksessen i vår nye flagship store i Fredrikstad?

Nå skal vi etablere vår 6 butikk i Østfoldhallene og er på jakt etter en driftig butikksjef med interesse for våre produkter! En leder som evner å skape engasjement både i eget team og hos kundene. Vi har som målsetning å ha de beste på kundeservice, salg og ikke minst samhold. Hos oss dyrker vi suksess, feirer hver seier og heier hverandre frem!