Historisk sykkel-VM i 2023

Historisk sykkel VM i 2023 – Benytt sjansen

Vi har et historisk sykkel-VM i 2023 foran oss. Du kan like godt merke av datoen i kalenderen med det samme. Aldri før har så mange disipliner vært samlet til et VM.

Skrevet av: Pål Nilsen, Redaktør
20. februar 2023
Lesetid: 1 min

Merk at VM kommer noen uker tidligere enn vanlig. I perioden 3. – 13. august 2023 skal hele 13 regnbuetrøyer deles ut. Flere disipliner for terreng, bmx, bane og landevei står på programmet. Til og med indoor cycling (akrobatikk) og pumptrack (bmx) er en del av det kommende sykkel VM i Glasgow, Skottland.

Grand Fondo

Selv elite-mosjonister får mulighet til å kjempe om en regnbuetrøye. Det arrangeres nemlig et eget Grand Fondo-VM hvor ryttere i ulike aldersgrupper kan kvalifisere seg til tempo og fellesstart ved å bli blant de 20% beste i 30 utvalgte kvalifiseringsritt.

VM-fest i butikken

For deg som driver butikk – hvorfor ikke gjøre de 11 dagene til en spesiell aktivitet i butikken med sykkel på TV, konkurranser, sykkelturer og unike VM-tilbud?

For alle oss andre som har vært eller ønsker å være fysisk tilstede på et VM er dette en unik mulighet til å kjenne på den spesielle VM-stemningen og se våre helter i ulike disipliner i levende live.

Les mer her: www.cyclingworldchamps.com

Flere aktuelle artikler

  • Grusritt med feel-good stemning

  • Pello Bilbao. Foto: Sirotti

    Ellevill etappe i ekstrem varme

  • Magnus Cort og Andreas Leknessund – Foto: Sirotti

    Se listen med ryttere uten kontrakt for 2024