BikeFinder

BikeFinder AS: Løsningen på sykkeltyveri

BikeFinder AS ble grunnlagt i Stavanger i 2015, av fem lokale personer i ett av Norges gründer- og innovative teknologiske oppstartsmiljøer. BikeFinder-teamet utviklet en integrert sporingsenhet som passer til alle typer sykler. Enheten gir nøyaktig sporing gjennom GPS, GSM og Bluetooth teknologi, og med lang batterilevetid er den godt egnet for arbeidspendlere og lange sykkelturer.

Skrevet av: Pål Nilsen, Redaktør
5. mai 2023
Lesetid: 3 min

I 2017 var BikeFinder AS en av to vinnere i Petter Stordalens «Strawberry Million» – i en konkurranse med over 2000 andre oppstartsbedrifter. I dag fortsetter denne entreprenørånden å inspirere selskapet sitt voksende og mangfoldige team som jobber sammen for å skape det ultimate sporingsverktøyet for sykkelen.

BikeFinder ble laget av sykkelentusiaster, for sykkelentusiaster. Mennesker som ønsker å beskytte det de verdsetter – friheten til å sykle hvor man vil, uten å bekymre seg for at sykkelen blir stjålet.
BikeFinder AS kan melde om rekordhøye gjenfinningsrater i 2022.

Vi forsikrer i dag sykler for 300 millioner, og har så langt i 2022 hatt sykler for 2,5 millioner stjålet. Så langt i 2022 har 80 % av syklene som er blitt stjålet med aktive BikeFinder trackere blitt returnert til eierne, og noen ganger flere ganger til samme eier! BikeFinder AS har på denne måten spart sine forsikringspartnere Tryg og Sundays (UK) for flere millioner i skadeutbetalinger så langt i år.

I Finans Norge melder de at både sykkeltyveri og skadeutbetalinger skyter i taket. NRK meldte allerede i februar at 2022 så ut til å bli ett nytt rekord år for forsikringsutbetalinger på sykkeltyveri.
Mørketallene er alltid store sies det i skademeldingssaker, hos BikeFinder AS er de skjulte tallene den virkelige samfunnsbesparelsen! Politiet finner sjelden bare en sykkel når de plukker opp våre sykler, og etter at BikeFinder AS lanserte i UK vinteren 2021, fikk politiet i Cambridge virkelig testet detektiv ferdighetene med 9 sykler gjemt i et hemmelig rom.

Med disse fantastiske resultatene i Norge, Sverige, Danmark, Finland og UK, tok vi sommeren 2022 steget til Europas største sykkelnasjon. BikeFinder AS lanserte 17.06.22 www.FahrradFinden.de i Tyskland sammen med forsikringspartneren vår Hepster.

Les også: BikeFinder Partners with Jumbo-Visma >>

Hvorfor BikeFinder sin teknologi er bedre enn andre sporingsenheter:

• Vi har en trackingsløsning som er spesial designet for å kunne motta signaler innebygd i en sykkel.
• Vi kombinerer ulik teknologi, både hardware og software, for å triangulere sykkelen sin posisjon.
• Vi har en app hvor du har full kontroll på sykkelen din, og kan rapportere enkelt dersom sykkelen blir stjålet. Du kan få varsel på mobilen, dersom noen rører ved sykkelen din når den er i sikkerhetsmodus.
• Den er vanntett.
• Global dekning
• Du kan legge til forsikring i abonnementet, som er rimelig, svært god og uten egenandel.
• Designet for alle sykler.

BikeFinder AS sine verdier:

Vi representerer 7 nasjonaliteter, har en bred kjønnsprofil, og mener at mangfold driver vekst, innovasjon og profitt!

BikeFinder AS sin kjernevirksomhet er å muliggjøre den grønne personlige transporten, og FN sine bærekrafts mål 3 og 11 er en del av deres verdier om å erstatte bilen som den foretrukne personlige transportmetoden i urbane områder. Hos BikeFinder AS mener de at mangfold driver vekst, innovasjon og lønnsomhet. Som en del av deres forpliktelse til FNs bærekraftsmål 3 og 5, har de samarbeid med NAV og tilsvarende partnere for å yte likeverdige muligheter og opplæring i relevante ferdigheter for minoriteter og ungdom. Alle ansatte hos BikeFinder AS har signert konsernsjefens forpliktelse til mangfold, likeverd og inkludering.

Flere aktuelle artikler